slide show

Året som gått | Maj - Augusti 2011 [Del 2]

Postat den 2012-01-07 , 01:44:17 | Allmänt | 47 Kommentarer
» Året som gått | Januari - April 2011 [Del 1]


Maj - Köpte mitt favoritobjektiv Canon EF 50/1.4 USM. De röda/lila strecken på bilderna började synas mer och mer, så iställer för att fota blev det här mest en redigerings månad. Lärde mig en hel del om Photoshop vilket var rätt kul det också.  - Nu i efterhand undrar jag lite varför jag inte la pengarna på en ny fungerande kamera istället för ett nytt objektiv.. Men ångrar inte köpet som tur är.


Juni - När min kamera knappt fick fram någon vanlig bild alls hade jag ingenting att uppdatera bloggen med och tog därför en bloggpaus. Fick låna min mammas Canon EOS 350D ibland som bilderna ovan är fotade med. De bilderna räckte dock inte till flera inlägg så bloggade därför ingenting under Juni.


Juli - Köpte min nuvarande kamera, en Canon EOS 60D! Fotade människor för första gången, dock inte någon riktig fotografering utan det blev bara ca 10 bilder. Bloggen stod tom hela Juli också.


Augusti - Var ute och fotade väldigt tidigt på morgonen då solen höll på att gå upp. Fick väldigt många nya favoriter från den morgonen. Började inte blogga i Augusti heller utan det fick vänta enda tills September.

Del 3 kommer upp på Söndag.

Året som gått | Januari - April 2011 [Del 1]

Postat den 2012-01-03 , 16:08:41 | Allmänt | 17 Kommentarer
Det här inlägget kommer vara mer blogg/foto relaterat och inte så mycket om min vardag.
2011 har inte varit det allra bästa fotoåret för mig direkt.. I Februari började det dyka upp en hel del röda och lila streck på en hel del bilder vilket slutade med att det senare var så på alla bilder.. Blev då en bloggpaus som varade enda från Juni tills September då jag köpte min nya kamera. Har aldrig riktigt kommit igång med varken bloggningen eller fotograferingen sen dess även fast jag faktiskt tycker det är skitkul. Ett utav mina nyårslöften (kanske inte något löfte, men något liknande i alla fall) är att börja fota mer igen. Har i det här inlägget fixat ihop en liten resumé av Januari, Februari, Mars & April. Del 2 & 3 kommer troligtvis upp senare i veckan!


Januari - Var utan objektiv hela December men i slutet utav Januari skaffade jag mig ett nytt 50/1.8 och kunde börja blogga igen, då med en ny design. Testade även mitt nya makroobjektiv och åkte till Thailand.


Februari - Fyllde 14 år och fick 100 prenumeranter via bloglovin. Mer än det hände inte haha!


Mars - Blev inga speciella bilder den här månaden men är rätt nöjd med dem ändå. Fotade katter igen vilket var väldigt kul, katter är nämligen bland det roligaste man kan fota enligt mig.


April - Skaffade en ny design som jag faktiskt aldrig gillade, vitt var inte riktigt min grej. Åkte till Gran Canaria, fotade dock knappt någonting där. Strecken i bilderna började synas allt mer och mer så de flesta bilderna jag fotade i April är förstörda. Men jag är ändå nöjd över de bilderna som går att använda.