slide show

Gårdagen, dagen & lite annat viktigt

Postat den 2010-11-13 , 21:29:58 | Foto - Natur | 50 Kommentarer

Igår var en enormt bra dag. Jag och Emma drog hem till mig på våran håltimme och gjorde hamburgare, när vi sedan kom tillbaka till skolan var det NO men våran vikarie satt och höll på med sin iPhone och sen satt han sig och pratade fotboll med visa i klassen så vet inte riktigt om man ska kalla det en lektion. Sedan var det dags för idrott där vi körde badminton där man skulle köra en mot en, jag förlorade med 20-2 en gång. Badminton är inte riktigt min starka sida kan man ju säga.. Vid 16.00 drog jag iväg mot min gamla skola för att klassen skulle ha disco för fsk till 5an för att dra in pengar till klassresa i nian. Det var hur kul som helst verkligen! Idag var det innebandy match mot serieledande laget Lamadjuren, själv tycker jag vi gjorde en enormt bra match även fast vi förlorade med 0-1. Låt mig säga att vi hade 90% av spelet, när dom väl fick bollen gjorde dom mål.

Menmen, nu till det viktiga och kanske lite tråkiga saken i inlägget. Min bloggpaus fortsätter nu, tror jag kommer tillbaka någon gång runt julafton. Känns inte roligt att lägga ut bilder i bloggen jag inte är nöjd med som jag gjort på sista tiden, har bland annat förlorat prenumeranter via bloglovin så man tappar lusten att blogga lite. Därför kommer jag tillbaka när jag köpt mig det där nya objektivet jag pratat om, har redan råd med det men funderar på en ny vinterjacka också. Vill ha lite skärpa i bilderna, kan inte få det med ett objektiv där linsen sitter snett för att det har delats i två delar. Vi hörs förhoppningsvis snart, kan ta upp till en månad! / Kan hänvisa er till ett inlägg jag skrev för ett tag sen när bloglovin inte fungerade så några kanske missat det, ni kan se det HÄR i alla fall.

Eftersom jag inte vill bli missförståd nu: jag tar inte bloggpaus på grund av att statestiken har gått neråt, det är för att jag knappt har några bilder att visa som jag är nöjd över för att mitt objektiv har gått sönder :)

I'm calling out to you again, wherever you are.

Postat den 2010-11-11 , 22:30:18 | Foto - Natur | 17 Kommentarer


Gaaaaah, jag hatar vintern. Det finns ju inga motiv utomhus, allt är bara vitt precis överallt och ser likadant ut som allt annat. Men jag får hitta på något, vara lite extra kreativ i vinter. Har vaknat en timme senare en jag brukar gå upp varje dag den här veckan så ska försöka gå upp lite tidigare imorgon, vilket även betyder att jag måste gå och lägga mig strax. Skönt med fredag imorgon i alla fall, fast min klass ska ha ett disco (för dom i fsk till 5an) för att dra in pengar till en klassresa i 9an så vet inte riktigt när jag kommer hem. Det slutar vid nio någon gång och vi ska ställa undan bord och sånt, men man kanske får gå hem tidigare. Nu ska jag bara ta flingor & yoghurt och sen ska jag sova, tjillevippen :)!

Ice cold

Postat den 2010-11-11 , 15:07:17 | Foto - Natur | 2 Kommentarer

Det är hur mycket snö som helst utanför mitt hus och det är kramsnö också! Själv hatar jag slask-snö, men niorna står och kastar snöbollar på en när man ska gå till matan ibland så det kanske är bättre när man är i skolan. I skolan slutade vi 11.45 idag! Våran NO lärare var sjuk och musikläraren skulle träna med några inför lucia, jag kom dock inte ifrån skolan för en 12.20. Känns konstigt att klockan bara är tre, känns som min träning börjar snart men det är tre timmar kvar. Nu ska jag sätta mig framför ett desperate housewives avsnitt som jag spelar in för att jag missade det i tisdags, later people!

Backlight in my heart

Postat den 2010-11-09 , 20:34:50 | Foto - Natur | 5 Kommentarer

Idag började det snöa vid runt mitten på dagen, det blev sen snö storm när man skulle gå hem från skolan. Bilderna ovanför är tagna igår det är därför det inte är någon snö, endast lite frost. Tycker det började snöa så fort, var ju rätt soligt och inte så värst kallt igår. För någon timme sen kom jag hem från innebandy träningen, har inte hunnit äta en så ska göra det alldeles strax. Hade inte min kamera hos pappa idag ditt jag gick så kunde inte gå ut och fota, men imorgon är det inte träningar eller någonting så då hoppas jag att ni får se lite bilder.

Ska också börja jobba på en ny design, jag vet att jag sagt det hur länge som helst men nu ska det bli av. Jag har bara ingen aning om hur jag vill att den ska se ut, men ska nog komma på något. Men nu måste jag äta innan jag svälter här uppe på mitt rum, hörs :)!

8/11/2010 16.58

Postat den 2010-11-08 , 16:58:00 | Foto - Natur | 8 Kommentarer

Canon EOS 400D | Canon EF 50mm f/1.8 II

Kom in från en fotografering för två timmar sen, det var faktiskt lite läskigt haha. Jag var i närheten av ett par hus där det satt en hund utanför, det var dock ingen skötare till den där så den bara satt där på marken och kunde springa där ifrån om den ville. Varje gång man gjorde någon rörelse såg det ut som den skulle springa och hoppa på en vilken sekund som helst, som tur var så kom hussen till den till slut. Nu har det redan mörknat, åh jag gillar verkligen inte vintern. Blir bara kallt, mörkt & tråkigt.. Men det är ju inte så långt kvar tills julafton i alla fall!

Summer

Postat den 2010-11-07 , 18:33:16 | Foto - Natur | 9 Kommentarer
Jag vill till Jönköping igen, alla bilder ovanför är där ifrån. Jag saknar sommaren verkligen onödigt mycket när jag ser dom här bilderna. Några av dom här har jag framkallat i 10x13 format från crimson så dom ligger på mitt golv just nu i ramar och väntar på att få hängas upp på väggen, sammanlagt 15 stycken. Vet ni att mitt rum bara består utav min säng, skrivbord, skrivbordsstol och massa pryllar på golvet just nu haha? Min garderob är utanför rummet och jag letar efter en hylla som jag ska köpa + en fotölj, dock finns bara hyllan som jag vill ha på internet så när man kommer till affären finns den inte ens med i katalogen. Men nu till hela meningen med inlägget .

Jag saknar sommaren<3

Bilderna i lite (mycket) större storlek

Postat den 2010-11-06 , 18:18:50 | Allmänt | 15 KommentarerNär jag satt och rensade bilderna på datorn och fick syn på dessa tre som jag hade i min header förut kom jag på att en person hade efterfrågat att få se dom i större storlek eftersom dom blev väldigt små i headern, so here you got! I dag har jag faktiskt nästan hela dagen rensat bilder, lagt in dom i mappar osv. Ska fixa en ny bakgrund till datorn sen, ni kanske minns att jag gör egna bakgrunder till datorn. Bloggen har vart lite stilla stående senaste dygnet men jag har inte någon vidare lust att blogga när hälften av mina läsare försvunnit, jag vet även att bloglovin har blivit konstigt så jag hoppas i alla fall det är därför. Nu ska jag fixa hamburgare, hörs :)!

EDIT: Nu verkar bloglovin fungera igen, good!

Stockholm

Postat den 2010-11-05 , 20:00:00 | Allmänt | 3 Kommentarer


Idag har jag befunnit mig i Stockholm. Våran båt står nämligen där och vi skulle byta båtplats till en som stog två meter bort för att våran var för liten, jag hade ingenting att göra idag så jag bestämde mig för att följa med. Idag var det sista dagen på höstlovet också, nu har man ju bara helg som man annars har också. Innebandylaget har match på Söndag, får se om jag kan vara med på den. Jag har fått ont i knät så jag är lite sur efter det.. Nu måste jag hjälpa till med maten. Tjillevippen!

Hej jordklotet

Postat den 2010-11-03 , 01:52:12 | Allmänt | 18 Kommentarer


Nu är min bloggpaus på ett ungefär över! Även fast jag inte hunnit med någon av dom två sakerna jag sa att jag skulle göra innan jag skulle blogga igen, fixa en ny design och skaffa mig ett nytt objektiv men det blir inom kort! Kanske blir lite dålig uppdatering nu bara eftersom det är höstlov och jag inte är hemma varje dag. Igår (eller nu kanske det blir i förgår eftersom det är en ny dag?) tonade jag håret, vågade inte färga det eftersom jag aldrig testat HM's hårfärg som jag hade nu. Har inte heller haft brunt sen i feman och det var ju ett tag sen. Jag har föresten inte så mycket snedbena som det ser ut som på bilden, vet inte varför det ser ut så haha! Man kan endå få ganska coola effekter med mitt objektiv även fast det är i två delar, kolla tillexempel mitten bilden bland dom små. :)

Nu ska jag strax sova. Godnatt!