slide show

We R Who We R

Postat den 2011-04-28 , 18:55:37 | Allmänt | 38 Kommentarer

När jag solade på Gran Canaria läste jag samtidigt ut boken Hungerspelen. Den boken är verkligen den bästa jag läst, kan faktiskt säga att den var (enligt mig då) bättre en Twilight böckerna. Mamma kom hem idag med den andra boken ur serien som heter Fatta Eld, har därför suttit ute och läst några sidor idag. Var även ute och fotade lite. 23 Mars 2012 går första boken på bio. Då vet ni redan nu vad jag kommer göra den dagen, lite så där i förväg bara haha..

Atlanten / Utsikten från balkongen

Postat den 2011-04-26 , 11:30:00 | Foto - Landskap | 14 Kommentarer

Canon EOS 400D + Canon EF 50/1,8

Nobody said it was easy

Postat den 2011-04-25 , 20:15:14 | Foto - Natur | 12 Kommentarer

Canon EOS 400D + Canon EF 50/1,8

Var jättefint ljus idag runt fem tiden så var ute och fotade lite bilder, more to come! Om det blir lika fint väder imorgon som det var idag kommer dagen ägnas åt att sola så jag blir lite brun till skolavslutningen. Ska fixa lite tidsinställda inlägg så det blir lite uppdatering endå, äntligen har jag lite bilder att lägga ut! Nu ska vi äta så måste gå. Vi hörs!

Dag 6 - Tips på fotobloggar

Postat den 2011-04-23 , 12:00:00 | | 3 Kommentarer
Jag vet mycket väl om att ens flickr hemsida inte är samma sak som en blogg, så det här blir väl "Tips på fotografer" eller något liknande..

1. http://naemirosander.blogg.se/  -  Började följa den här bloggen för några månader sen. Levande bevis på att det inte behövs någon proffskamera eller något proffsobjektiv för att ta otroligt fina bilder.

2. http://www.flickr.com/photos/sebastianeriksson/ - Läste hans gamla blogg http//sabbaa.blogg.se/. Efter han slutat blogga fick man gå in på hans flickr för att hitta hans bilder. Otroligt dukig fotograf.

Sommarvärme

Postat den 2011-04-23 , 00:06:19 | Allmänt | 4 Kommentarer

Canon EOS 400D + Canon EF 50/1.8

Vem dançar kuduro

Postat den 2011-04-22 , 16:21:32 | Foto - Övrigt | 5 Kommentarer

Efter en vecka på Gran Canaria känns det som jag missat rätt mycket här hemma, det har gått och blivit vår och extremt varmt, Storvreta (<3<3<3) är återigen svenska mästare sen är det ju påsk också. Var kanske inte så mycket men endå haha..

På torsdagen förra veckan åkte alltså då min familj & Emys familj - fast utan våra pappor - iväg mot gran canaria. Det var hur kul som helst! Kom hem igår och saknar det redan. Är inte värst brun, men lite i alla fall. Imorgon åker jag till Norrtälje och sen mot Östhammar. Vi hörs :)!

Dag 5 - Recensioner

Postat den 2011-04-10 , 22:14:40 | | 11 Kommentarer

I mitt dag 5 inlägg blir den en recension istället för flera stycken. Den här recensionen handlar alltså då om mitt makroobjektiv, Canon EF 50/2,5 Compact-Macro.

Det var två saker jag märkte väldigt tydligt första gången jag testade det här objektivet, det ger väldigt skarpa bilder men har en otroligt högljudd autofokus. Jag fotar oftast med manuell fokus så jag märker inte det stora minuset med objektivet så ofta. Objektivet kostar runt 3000kr.

+ Den stora bländaren är ett stort plus tycker jag. f/2,5 är åtminstone enligt mig en stort bländare.

+ Till skillnad från mitt 50/1,8 är det här objektivet otroligt enkelt att få bra skärpa med hela tiden.

- Som sagt, den högljudda autofokusen är det stora minuset med det här objektivet. Om det här är en sak som är endast på mitt objektiv eller på alla andra 50/2,5 Compact-Macro är ännu inte riktigt klart för mig eftersom att mitt är begagnat.Den här helgen har jag & laget tagit våra mini bussar till Örebro för att spela Örebrocupen (innebandy). Vi kom till 8-delsfinal i A-slutspel. Jag tycker ändå vi kan vara nöjda med att ha kommit till A-slutspel eftersom vi hamnade i svåraste gruppspels gruppen. Det har i alla fall varit en roligt helg. Nu ska jag väl sova snart, vi gick upp 05.00 imorse så är dödstrött just nu. Godnatt!

Föresten, fick radera inlägget om min nya design för att få menyn att synas i explorer. Hoppas det ser bra ut på era datorer nu :)!

Guldmedaljörer

Postat den 2011-04-03 , 20:54:48 | Allmänt | 22 Kommentarer


Idag har jag (och mitt lag såklart) spelat två matcher. Vi har haft serie slutspel och eftersom vi kom tvåa i serien behövde vi inte spela kvartsfinal och gick därför direkt till semifinal där vi vann med 2-1. Finalen var några timmar senare där vi vann med 3-2, vi fick efter då medaljer och en galet stor pokal. Finalen var verkligen den sämsta matchen jag någonsin spelat, men semifinalen gick väl rätt okej. Det var lite om min dag i alla fall! Nu ska jag kolla på Taken, den går på tv nu säger Sarah (min syster). Det är en av mina favoritfilmer så även om jag ser den hela tiden så tröttnar jag aldrig haha. / Just ja, glömde skriva att det är innebandy jag spelar :)

Kul att ni verkar gilla designen. Det är ju lite synd bara att ni som har andra webbläsare än Firefox & Safari antaglien inte ser den rätt. Det jobbiga är att det inte är min design det är fel på utan det är min blogg. Testade lägga in den gamla designen och den såg också konstig ut. Dessutom ser designen normal ut på bloggen jag gjorde designen på från början, lite surt när man inte vet vad som är felet..

Cause everything is never as it seems

Postat den 2011-04-01 , 19:58:47 | Foto - Natur | 15 Kommentarer

Igår gick jag faktiskt hem från innebandyträningen med shorts, det var inte riktigt meningen men det jag ville säga var att jag frös inte i alla fall.. Sen antar jag att det kom hemma hos er också, ännu mer snö. Förra året snöade det 22 April så man kanske inte ska vara så förvånad. Idag har jag börjat jobba med den nya designen igen, den kommer bli väldigt olik den jag har just nu. Den ser bra ut så här långt i alla fall! Ha en fortsatt bra fredagskväll :)!