slide show

Vinterdesign!

Postat den 2011-12-18 , 20:52:13 | Bloggen/Design | 22 Kommentarer

Började arbeta på den nya designen i natt och blev alldeles nyss färdig!

Ni som läst min blogg under en längre tid kanske känner igen designen lite? Jag valde faktiskt att ta lite saker ur några designer som jag tidigare haft och sätta ihop det med något nytt, här är alltså då resultatet! Tyvärr blev headern ganska lik min gamla, men visste inte riktigt vilken bild jag skulle ha.

Vad tycker ni om den? Tryck F5 om den gamla fortfarande syns!

We're making all the same mistakes

Postat den 2011-12-17 , 17:11:04 | Foto - Natur | 1 Kommentarer

Canon EOS 400D + Canon EF 50/1.8

Nu var det väldigt länge sen jag bloggade.. Har verkligen haft extremt mycket att göra i skolan den senaste månaden och har faktiskt inte rört min kamera alls under den tiden. Blev därför glad igår kväll när jag äntligen mejlade in det sista skolarbetet för i år till min lärare. Var dock inte lika glad idag när jag märkte att min kamera inte var hos min mamma (är där nu) när det började snöa, så fick ta min Canon EOS 400D som inte sammarbetar med mig alls haha..

Ska börja om på en ny design nu som förhoppningsvis kommer upp snart. Den kommer troligtvis bli lite mer mörkare och vintrigare än den jag har nu. Jag kommer också försöka börja blogga lite oftare nu när jag har tid, har saknat det faktiskt. Vi hörs! :)