slide show

Up all night by 1D

Postat den 2011-11-24 , 20:00:05 | Allmänt | 5 Kommentarer


Igår när jag skulle öppna paketet där skivan låg, var jag hur nervös (eller vad man nu ska säga) som helst. Hade nämligen läst på vissa hemsidor att bokningar hade tagits emot även fast det inte var några signerade skivor kvar. Men gissa hur glad jag blev när jag öppnade och såg att det var en signerad som låg där i! Känns förövrigt helt galet att killarnas första skiva är ute, det var inte länge sen dem satt i trappan och gjorde alla videoinläggen. Ni kanske inte ens vet vilka dem är så nu ska jag sluta skriva om dem haha, men tycker ni kan lyssna på deras nya låt More Than this (min nya favorit) om ni får tid!

Nu är det bara en månad kvar till julafton, men vart är snön? Kändes nästan som April idag när solen var framme, jättekonstigt.

Ur arkivet // Körsbärsträd

Postat den 2011-11-12 , 20:18:57 | Foto - Natur | 21 Kommentarer


Canon EOS 400D + Canon EF 50/1.4 USM / Bilder från Maj 2011, se fler här

För någon dag sen när jag kom in på bloggen var min första tanke, "Vad har hänt?"
Det var nämligen 5 mer prenumeranter på bloglovin än vad det var dagen innan och riktigt så snabbt brukar det inte gå för mig att få prenumeranter. Kikade igenom kommentarerna men där stod det ingenting om det. När jag senare kollar in på bloglovin ser jag att Anna hade tipsat om min blogg i ett inlägg. Går inte att beskriva hur glad jag blev (och fortfarande är)! Nu har jag fått hela 19 nya prenumeranter, helt galet! Hoppas att ni stannar! Under veckan som gått har jag knappt fotat någonting, istället har jag suttit inne och jobbat på en ny bloggdesign som jag hoppas kunna lägga in på bloggen snart. Men oavsett vädret imorgon, så går jag ut med kameran. Hoppas på några bra bilder!

Om ni inte redan läser Annas blogg är det en blogg ni bara inte får missa! Jättefina bilder och bra inlägg, en utav mina favoritbloggar faktiskt. :)

Over my head

Postat den 2011-11-03 , 22:10:10 | Foto - Makro | 42 Kommentarer

Canon EOS 60D + Canon EF 50/2.5 Compact-Macro // Klicka på bilden för att se den i svartvit!

Den här dagen har jag tillbringat med världens sämsta bok - Mor gifter sig.
Smart som jag är så hade jag missat att man skulle lämna in en recension på en bok dagen efter höstlovet. Det skulle inte vara vilken bok som helst heller, utan det var böcker från särskilda författare och alla böcker är runt 70-100 år gamla, inte kul! Har läst runt 160 sidor idag i alla fall, så nu är det bara några sidor kvar + en recension tills mitt lov börjar på riktigt haha. Klippte mig i måndags också, gillar det inte alls.. Hoppas eran vecka har varit bättre än min i alla fall!

Redigerade bilden ovan lite mer än vad jag vanligtvis brukar redigera mina bilder. Kan inte bestämma mig för om det ser bra ut eller om det bara ser överredigerat ut. Vad tycker ni?

Mobilbilder

Postat den 2011-11-02 , 00:29:52 | Foto - Övrigt | 11 Kommentarer

HTC Wildfire + Mytubo

Är världens fotonörd även på mobilen och är lika oaktiv där som jag är i bloggen ungefär, men jag ska försöka lägga upp lite fler bilder där faktiskt. Heter victoriafoto på både Instagram och Mytubo. För er som inte har tillgång till någon utav dem så går sidorna att se via datorn också.

» Min Instagram
» Min Mytubo