slide show

Empire State Building

Postat den 2012-09-15 , 10:58:00 | Allmänt | 19 Kommentarer
En bild på Empire State Building från marken.
 
En tjej som arbetade utanför som jag fick fota för att sen skicka bilden till henne via mejl.
 
Precis som på varenda ställe man gick så satt det även här fullt med amerikanska flaggor.
 
Man fick en skymt av Central Park bakom alla byggnader.
 
Några bilder på utsikten.

Brooklyn bridge

Postat den 2012-09-12 , 19:08:00 | Allmänt | 7 Kommentarer
Canon EOS 60D + Canon EF 50/1.4 USM
 
Här är lite bilder från ett utav mina favorit ställen i New York, Brooklyn bridge!
Den tredje bilden var som ni säkert förstår inte fotad på bron utan i Brooklyn. Det var rätt svårt att få bra bilder på bron då jag inte har något vidvinkelobjektiv samt att det var väldigt många personer som gick där, men är nöjd med den bilden jag fick i alla fall.
 
Om någon ska dit någon gång i framtiden så tipsar jag om att när ni gått över till Brooklyn, gå ner mot vattnet på höger sida tills ni kommer till en stor brygga. Jättefin utsikt över hela Manhattan + bron därifrån!

In a world full of lies we live to tell

Postat den 2012-09-12 , 16:08:00 | Allmänt | 3 Kommentarer
Blev till att stanna hemma från skolan idag vilket jag även var igår.
Som vanligt när man är hemma från skolan för att man är sjuk så har jag haft världens sämsta dag. Ont i huvudet, gjort ont i lungorna när jag andats och har känt mig helt trött och hängig. Imorgon blir det i alla fall till att gå oavsett hur jag mår för tänker inte sitta en dag till hemma utan att göra någonting och vill inte komma efter i skolan heller.
 
Idag har börjat om igen på en utav mina favoritböcker Patient 67 (har läst den hur många gånger som helst känns det som haha) och bara lyssnat på musik. Redigerat bilder har jag också gjort, så dom kommer upp om någon timme. Den här gången på Brooklyn bridge, hörs då! :)

We can go nowhere but up

Postat den 2012-09-11 , 15:32:00 | Allmänt | 5 Kommentarer
Canon EOS 60D + Canon EF 50/1.4 USM
 
Gamla favoriter från i Maj som jag inte visat tidigare. 
 
Innan jag avslutar inlägget så måste jag bara fråga, finns det någon som läser min blogg som är bra på Photoshop Elements? Jag installerade det på min "bloggdator" och sen dess har jag inte kunnat öppna RAW-filer i det. Måste därför redigera mina bilder i CS6 nu som jag inte trivs med alls faktiskt haha.. Vet att det är bättre men är van vid Elements så.. Men finns det någon som vet vad problemet är? Har letat efter uppdateringar men det finns inga.

New York by night

Postat den 2012-09-10 , 22:39:00 | Allmänt | 1 Kommentarer
Canon EOS 60D + Canon EF 50/1.4 USM
 
En sak som vårat hotell hade lovat på sin hemsida var garanterad utsikt. »Det här var vad vi såg när vi kollade ut genom fönstret. Efter att pappa då gick ner i receptionen och sa till så fick vi tillgång till någon sorts tak access där man kunde kolla ut över staden varenda kväll och även få äta frukost där varenda morgon. Det var verkligen den där utsikten som man trodde att man aldrig någonsin skulle få se, helt galet! Hade ju tyvärr inget stativ med mig så fick köra på rätt hög ISO och att knappt andas när bilderna skulle fotas haha. 
 
Nu ska jag plugga till ett prov om runskrift, svenskan man pratade för 1000 år sen och massa andra saker jag aldrig någonsin kommer ha användning av. Hörs!

The Dark Knight Rises

Postat den 2012-09-10 , 22:04:00 | Allmänt | 1 Kommentarer
Igår var jag & två utav mina närmsta vänner på sista Batman filmen, The dark knight rises.
Hade väldigt stora förväntningar när det kom till den här filmen eftersom att många som hade sett den sa att den till och med var bättre än tvåan (som är en utav mina favoritfilmer). Blev i alla fall inte besviken för den här filmen var så jävla bra! Antar att de flesta utav er som sett någon utav de tidigare filmerna redan har gått och sett den här filmen? Den hade ju trotts allt premiär för mer än en månad sen haha.. men bättre sent än aldrig!
 
Snart så kommer de första bilderna från New York upp på bloggen, hörs då. :)