Hej Saraaah

Postat den 2011-09-06 , 19:31:54 | Allmänt | 0 Kommentarer
Gör inlägg som jag ska posta på bloggen sen bara så att du vet, hejdåå

Inte det här dock.

Och headern är ett bildspel, kolla så att det fungerar.

Bildspel i headern

Postat den 2011-09-05 , 22:40:29 | Allmänt | 0 Kommentarer
- En viktig sak är att kunna åtminstone lite om kodning så man har någon aning om vad man gör i kodmallen. Jag förklarar i det här inlägget exakt hur jag har gjort, så om det blir fel för dig så beror det troligtvis på att du inte lärt instruktionerna så väl.

- Jag tror att det här endast fungerar till blogg.seKlicka på fliken "Design" och gå sedan vidare in på "Kodmallar"
Leta upp </head> (tryck ctrl+f och sök efter </head>).  Precis ovanför ska den här koden läggas in.

När du kopierat in den koden ska bildspelet läggas in. Leta upp <div id="wrapper"> och <div id="header">. Här i mellan ska den här koden läggas in. Alltså då <div id="wrapper">KOD<div id="header">.

Vill du ha fler bilder än tre? Lägg då in ; i mellan varje bild förutom den allra sista.

Nu har du endast headern på startsidan. För att få den i arkivet, kategorierna och inläggsidorna måste du göra exakt samma sak i varje kodmall. Kom även ihåg att radera din header (om du hade någon innan) i stillmallen, annars kommer du får två stycken. Klart!

Den nya kameran

Postat den 2011-09-04 , 17:06:08 | Allmänt | 0 Kommentarer

Kameran jag köpte är en Canon EOS 60D.
Jag fick även ett batterigrepp och ett minneskort på 32GB utav pappa, tack! Det hela gick på 11.200kr (9000kr för min del). Hade dock inte råd med hela så fick låna lite utav pappa som jag får betala av på mitt barnbidrag. :) Hittils så har jag inget negativt att säga om den förutom att den låter väldigt mycket jämfört med vad min 400D gör. Men det är ingenting jag stör mig på eftersom jag inte fotar t.ex. fåglar. Den vridbara skärmen har faktiskt varit till väldigt stor nytta, så jag är ändå rätt glad att jag inte valde en 7D även om den är bättre på vissa saker. Jag läste i alla fall på väldigt mycket om dom båda kamerorna och kom sen fram till att en 60D troligtvis skulle passa mig bäst. :)

Min sommar med Instagram

Postat den 2011-09-04 , 16:47:53 | Allmänt | 0 Kommentarer

Rubriken blev nog lite väl överdriven nu.. Dom här bilderna är nämligen endast från när jag fått använda mammas eller pappas iPhone eftersom jag själv inte har någon.

Nu, efter en väldigt lång paus, så ska jag börja blogga igen!
I dom här bilderna syns då min nya kamera och några utskrivna bilder fotade med den. Jag kommer dock inte avslöja riktigt än vilken kamera det är, utan det får ni veta i nästa inlägg! Vissa som frågat har jag redan berättat för, men ni andra kanske inte vet. Jag har idag haft kameran i exakt två månader men har inte riktigt känt för att blogga, men nu så! Runt 19.00 kommer bloggen bli lösernordskyddad pga designbyte.

Om ni vill följa mig via Instagram så heter jag victoriafoto
. :)